PROFESIONIȘTII RAPIȚEI. Ce este in spatele Rapool? Descopera.


Detinem cunostintele culturii rapiţei de mai bine 120 ani

RAPOOL are cea mai lungă şi mai mare experienţă de ameliorarea a hibrizilor de rapita. Hibrizii companiei RAPOOL au influentat in mod decisiv cultura rapitei si au dus-o pe o pozitie de top. Cu RAPOOL rapiţa a devenit o cultură valoroasa, profitabila si ecologica.

oferim ce stim sa facem cel mai bine

Cercetarea, ameliorarea, producerea de seminţe, tehnologia de cultura, ambalarea, tratarea şi vânzare toate sunt produsele si serviciile RAPOOL . Toate provin si sunt furnizate de la aceiasi companie. Compania RAPOOL oferă hibrizi de rapiţă de o calitate exceptională, cu o capacitate de germinaţie foarte buna. MANAGEMENT GERMAN – 100% calitate.

Cea mai dezvoltata retea de ameliorare a rapitei din Europa

Hibrizii Rapool sunt testati in fiecare an in peste 180 locaţii şi in numar de peste 100.000 parcele in vederea selectarii hibrizilor performanti si adaptatii diverselor conditii pedoclimatice. Experienta vasta in ameliorare si programele pentru viitor dau posibilitatea companiei RAPOOL ca incepind de de astăzi să creem hibrizi de rapita cu potential mare de productie şi cu caractere speciale pentru solicitările viitorului.

Hibrizii noi au capacitate mai mare de productie

RAPOOL oferă un portofoliu amplu de hibrizi inregistrati şi testati care sunt pretabili pentru diferitele zone agricole ale EUROPEI. RAPOOL s-a lansat ca o companie specializata in seminte de rapita iar astazi hibrizii comercializati de noi reprezintă răspunsul la toate solicitările fermierilor. Hibrizii Rapool sunt pretabili la o prelucrare redusă a solului, la aplicarea îngrăşământelor in cantitati reduse, la flexibilitatea de semant, la recoltare precum si la o toleranta foarte buna in conditii dificile de crestere.

Companie bazată pe parteneriate si orientată către practică

RAPOOL oferă în toate ţările în care vinde concepte de consiliere cuprinzătoare pentru agricultori. În plus pe lângă o consiliere la faţa locului, se adauga si transmiterea de informaţii din cadrul evenimentelor din camp şi a manifestărilor de specialitate. RAPOOL stă astfel alături de agricultori ca un partener de incredere.