Contact

Marius Cretu


Parteneri puternici pentru semințe de rapiță

Companii puternice de ameliorare a plantelor s-au alăturat în urmă cu peste 40 de ani pentru a stabili RAPOOL-RING Ltd

Originile succesului culturii de rapita în Europa


 

Rapita Rapool


Întreprinderile germane din spatele RAPOOL sunt companii de ameliorare a plantelor de dimensiuni medii, care nu su

nt enumerate în sectorul privat al companiilor de ameliorare. Împreună, ei acumuleaza mulți ani de experiență vastă cu ameliorarea semintelor de rapita: o soluție one-stop pentru cercetare, ameliorare, producția de semințe, tratarea semințelor, distribuție și consultanță de cultivare.
 Succesul RAPOOL a crescut ca urmare a munci din greu, persistență și o abordare mult așteaptata pentru cultivarea propriilor hibrizi. Randamentul, rezistența și calitatea hibrizilor de rapiță pentru ulei de gătit, bio-diesel și hrana pentru animale sunt unele dintre cele mai importante repere ale muncii noastre.
 Alte puncte forte ale RAPOOL includ nivelurile ridicate de expertiză și experiența personalului nostru, precum și munca de a promova si moderniza tehnolgizarea rapitei.

 Secretul succesului nostru a fost verificat prin performanta merialului semincer care a fost livrat, combinat cu prezența noastră personală pe piață, precum și dorința de a continua să investim pe termen lung.
 Capacitatea specifică de cooperare intre întreprinderile RAPOOL, conectarea permanenta cu agricultura impreuna cu nivelul lor de angajament personal au creat ceva unic: O alianță puternică de amelioratori care au câștigat încrederea sectorului agricol. Și acest lucru este ceva ce vom continua să construim în viitor, cu toată pasiunea noastră. Increderea dumneavoastra este recunoașterea și aprobarea de cea mai mare valoare ca ceeea ce facem este bine.

RAPOOL-Ring GmbH - Qualitätsraps Deutscher Züchter - este o alianță puternică a trei amelioratori de rapiță din Germania

www.npz.de

 

 

 

 www.dsv-saaten.de

 

 

 

 

 www.wvb-eckendorf.de