PROFIT – Hibrizii noi au capacitate mai mare de productie

Suntem mari în lucrurile mici

Sunt mai bine de 20 de ani de când RAPOOL a comercializat la nivel mondial primii hibrizi de rapiță cu caracteristici specifice. Astăzi varietățile hibride moderne de la RAPOOL reprezintă un câştig sigur pentru fermieri, cu producții mari și cu ulei mai mult pe unitatea de suprafață.

RAPOOL - mai mult decât PROFIT

RAPOOL s-a lansat ca o companie specializată în semințe de rapiță iar astăzi hibrizii comercializați de noi reprezintă răspunsul la toate solicitările fermierilor. Hibrizii Rapool sunt pretabili la o prelucrare redusă a solului, la aplicarea îngrăşămintelor în cantități reduse, la flexibilitatea de semănat, la recoltare precum și la o toleranță foarte bună în condiții dificile de creștere.

Siguranţa profitului

Fiecare regiune este diferită prin condiţiile sale agroclimatice. RAPOOL oferă un portofoliu amplu de hibrizi înregistrați şi testați care sunt pretabili pentru diferitele zone agricole ale EUROPEI. Evaluarea diferitelor testări şi un schimb continuu de informații cu agricultorii şi consultanţii nostri ne dă posibilitatea de a oferi sfaturi practice partenerilor pentru a-i susține în realizarea unor culturi care să realizeze un profit maxim.

 

RAPOOL. PROFESIONIȘTII RAPIȚEI

Contact