Catalog rapiţă 2019

RAPOOL RING ROMÂNIA – PERFORMANȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Cu o experiență în ameliorarea rapiței de peste 100 de ani, compania noastră mamă susține dezvoltarea agriculturii românești prin aducerea în piață a hibrizilor de rapiță din ultima generație. Putem afirma că ameliorarea rapiței din ultimii ani, din cadrul companiei noastre a înregistrat succese remarcabile în comparație cu ameliorarea altor culturi. În fiecare an atât în România cât și în străinatate testăm peste 30 de hibrizii noi de rapiță din care pentru promovare și lansare alegem numai hibrizii cu performanțe deosebite. Așa se explică faptul că anual noi lansăm în piață unul sau doi hibrizi noi de rapiță.
Pentru că v-am obișnuit pe dumneavoastră, colaboratorii noștrii, să aveți așteptări mari de la noi iată că și anul acesta venim în întâmpinarea dorințelor și suntem gata să lansăm un nou hibrid de rapiță remarcabil din categoria Clearfield, un hibrid care să vă ofere productivitate și stabilitate. Noul hibrid CLAVIER CL este un dominator în clasa lui de precocitate și performant în producție. Astfel, prin introducerea acestui nou hibrid, fermierii pot beneficia de o recoltare mai eșalonată, la timpul potrivit pentru fiecare genotip în parte și foarte important, pot recolta fără grija că se va scutura producția.
Dorința echipei noastre a rămas aceeași și anume să ajutăm fermierii români să obțină mai mult pe unitatea de suprafață, să fie mai productivi și cu beneficii cât mai mari. Pentru condițiile pedoclimatice din România hibrizii noștri pot atinge fără probleme între 5 și 6 to/ha în condițiile unui an agricol normal.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim producții record
cu hibrizii companiei RAPOOL RING ROMÂNIA!


Catalog rapiţă 2019

Catalog rapiţă 2019
Catalog rapiţă 2019

   Download

Contact