Catalog rapiță 2021

Suntem prezenți de peste 10 de ani pe piața din România, timp în care putem spune că Rapool a devenit brand-ul în care dumneavoastră aveți încredere atunci când vine vorba despre cultura de rapiță. La baza reușitelor noastre stau performanța și profesionalismul, dar și contribuțiile în cercetarea genetică, toate acestea având un rol major în transformarea Rapool într-un nume de referință în agricultură atât în România, cât și la nivel internațional.
Împreună cu partenerii noștri Saaten Union România, vă punem constant la dispoziție un portofoliu ultra-performant de hibrizi cu calități excepționale: toleranță la secetă și arșiță, toleranță impresionantă la iernare, rezistență foarte bună la boli și posibili dăunători (Phoma, Vericillium și Virusul TuYV) și, nu în ultimul rând, productivitate mare pe hectar.
Sloganul „Profesioniștii rapiței” este cartea noastră de vizită, iar misiunea noastră este aceea de oferi fermierilor români sprijinul necesar în vederea dezvoltării unor culturi bogate și productive. Genetica performantă pe care o oferim colaboratorilor noștri, parte a sistemului de hibrizi clasici, dar și a sistemului Clearfield, asigură o productivitate de invidiat și o toleranță deosebită la diverși factori climatici și tehnologici.
De peste 100 de ani, susținem alături de compania mamă dezvoltarea agriculturii românești, oferind fermierilor ultima generație de hibrizi pentru culturile de rapiță. Punem mare accent pe cercetare, așadar, în fiecare an testăm pentru dumneavoastră peste 30 de hibrizi noi, alegându-i și punându-i la dispoziție doar pe cei cu performanțe extraordinare.
În acest nou catalog aferent anului 2021 veți regăsi, pe lângă hibrizii performanți consacrați cu care v-ați familiarizat deja, inovațiile genetice ale anului 2021: DYNAMIC, KASALLA și BEATRIX CL - hibrizi lansați pentru campania 2021, foarte productivi, stabili și toleranți la variate condiții climatice și tehnologice.
An de an, am venit către dumneavoastră cu produse noi, performante și adaptate nevoilor actuale din agricultură, iar anul acesta nu este nicidecum diferit. Faceți cunoștință cu BEATRIX CL, un nou hibrid de rapiță din categoria Clearfield și primul hibrid Clearfield din portofoliul Rapool rezistent la TuYV. BEATRIX CL este un hibrid care deține un pachet agronomic de excepție: TuYV + Rlm7 + rezistență la scuturare + toleranță la imazamox, având o maturitate medie și o bună toleranță la secetă.
În final, dorim să vă mulțumim pentru încrederea pe care aveți în compania noastră și în produsele pe care vi le punem la dispoziție. Ne bucurăm că sunteți în continuare alături de noi și vă dorim recolte bogate, sănătoase și rezistente cu Rapool Ring România!

Contact
Alina Andrei
Product and Marketing Manager for Rapool Romania
alina.andrei~saaten-union.ro