Catalog primavară 2023

Portofoliul comercial de rapiță al companiei Saaten Union România (brand RAPOOL RING) este pregătit să facă față provocărilor. Pentru campania de primavara 2023, am lansat NOUL hibrid de rapita de primavara LAKRITZ. Toate caracteristicile agronomice ale acestui hibrid de rapiță de primăvara il fac campion la productivitate și continut de ulei.

Pentru a aduce un nou hibrid de rapiță pe piață este nevoie de 10-12 ani. Așadar, iată că echipă noastră de amelioratori are capacitatea să anticipeze o parte din problemele cu care fermierii se vor confrunta în viitor, provocări generate în special de schimbările climatice.
Si in anul 2023 avem capacitatea să punem la dispoziția fermierilor hibrizi înzestrați genetic cu pachete de excepție cu diferite rezistențe și toleranțe, cum ar fi: rezistența la TuYV, rezistența la Phoma, toleranța la Verticillium, toleranța la Sclerotinia, toleranța la scuturare, eficiența nutrițională, dezvoltarea rapidă în toamnă care ne permite semănatul tardiv și ultra tardiv în afara epocii optime de semănat etc.