Succes neînfrânt

Din Gemania, prin Europa şi în restul lumii - drumurile de succes ale RAPOOL sunt fără limite: varietăţi de rapiţă de toamnă, expertiză şi consultanţă – sunt o soluţie reală şi completă.

Piaţa de rapiţă pentru ulei este în creştere

 

Studii şi prognoze arată fără dubii că suprafeţele de rapiţă de toamnă sunt în creştere la nivel global. Varietăţile de valoare cu randament sporit devin din ce în ce mai importante pentru creşterea producţiei în aceste zone.

Locaţia determină varietatea
Fiecare regiune are conditii agroclimatice specifice. Datorită experienţei de lungă durată şi a centrelor numeroase de cercetare şi testare, RAPOOL a fost capabilă să dezvolte varietăţi cu o mare capacitate productivă în fiecare zona ecologica şi locaţie. În plus, RAPOOL furnizează consultanţă complexă ştiinţifică şi tehnică de o mare eficienţă pentru culivatori. Oricare sunt nevoile voastre, fie că este vorba despre seminţe, sfaturi agronomice sau tehnologie de producţie specifică pentru culturi – RAPOOL are răspunsul, garantând producătorilor succesul culturii rapiţei pentru ulei.

Întotdeauna la îndemână
RAPOOL are filiale în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Rusia,Kazahstan, Belarus şi România. Altele sunt pe drum. În fiecare dintre ţări, cultivatorii sunt sprijiniţi şi consiliaţi de către specialişti RAPOOL.

Contact