Inovare prin ameliorare

Rapool deține titlul " Experți în cultura de rapiță"

 

Nu este întâmplător faptul că RAPOOL a devenit unul dintre cei mai mari producători de rapiță. Mai mult de 15% din cifra de afaceri este reinvestită anual în cercetare și dezvoltare.

Noi suntem foarte atenți la detalii. Știm cu toții ca detaliile fac diferența.
Hibrizii de rapiță de la RAPOOL reprezintă progrese excelente care ne confirmă creșterea companiei și succesul ameliorarii.
Îmbunătățirile genetice ale acestora se referă la potențialul foarte bun de producție , rezistenta la boli importante ale culturii de rapiță si toleranta la stres , precum și de conținutul de ulei de înaltă calitate.
 
RAPOOL – Inovatorii rapiței
Inovarea este pentru noi o tradiție. Primele programe de ameliorare au început acum un secol în urmă. Atunci a avut loc “nașterea ameliorarii”  . RAPOOL a fost în măsură să pună în aplicare un program sistematic de ameliorare datorită multor ani de experiență ale celor patru companii de ameliorare și a numeroșilor specialiști cu o experiență vastă in acest domeniu.
 
Diversitatea genetică pe care o deține RAPOOL este de neegalat. Inovații semnificative privind aceasta cultura: hibrizi 00 – până la hibrizii MSL, care dețin o cerere importanta pe piața din România. Acest know-how  a făcut din RAPOOL un lider global in ameliorarea si cultivarea rapiței.
 
Ameliorăm pentru viitor
În scopul de a promova avantajele ameliorarii la cel mai înalt nivel, avem o serie de parteneri la nivel mondial – de la ameliorare până la tehnologia cultivării de care ne lovim zi de zi. Astăzi, aceasta experiență vastă împreună cu atenția noastră catre viitor a permis companiei Rapool să amelioreze cei mai performanți hibrizi de top, care îndeplinesc cerințele de astăzi, de maine și mai departe.


/data/documents/rapool.ro/INOVARE%20PRIN%20AMELIORARE.pdf

Inovare prin ameliorare
/data/documents/rapool.ro/INOVARE%20PRIN%20AMELIORARE.pdf

   Download

Contact